Създаваме дом!
Начало
Новини
Контакти
 

Инвестиционният процес

Ние в групата компании „ОК ИМОТ” се стремим да изпипаме всеки детайл и всяка стъпка от дългия и сложен процес по създаването и реализирането на една жилищна сграда:

  • Избор на подходящия терен - локация, локация, локация – според класиците това са трите най-важни характеристики на недвижимия имот …
  • Придобиване на терена – както всеки се досеща добрите терени са дефицит, в резултат на което са скъпи. Тук идва ред на икономическата обоснованост и на финасовата обезпеченост на това придобиване. И разбира се – юридическата перфектност на сделката – за да предпази и нас, и бъдещите ни клиенти и собственици от евентуални подводни камъни.
  • Проектиране – добрите архитекти и инженери – ние работим с тях! Защото знаем, че добрият проект е половината от свършената работа. Добрата проектантска работа предопределя добри продажби и доволни купувачи, а освен това пести пари чрез оптимизиране на разходите за строителство.
  • Разрешителни режими – ееех!, който се е захващал и с най-дребно строителство знае, че за един строеж се иска разрешаване/съгласуване/одобряване на всичко от всяка институция/учреждение/службица в нашата държава (с изключение може би на арменския поп…, засега), и то при условията на постоянно променяща се нормативна база. От първия до последния документ – общо по няколко кашона с хартия за всяка сграда. Това е един много динамичен спорт с неочаквани препятствия и често противоречащи си правила.
  • Строителство – удоволствие е да наблюдаваш как от празния довчера терен пораства нещо ново, уникално, и най-вече – полезно! И всички главоболия около майстори и „баш-майстори”, материали, механизация, логистика, организация на строителния процес, отстъпват място пред удовлетворението на създаващия.
  • Въвеждане в експлоатация – сладкия финал на всички усилия! Ако до вчера ти се е струвало, че никога няма да имаш сили да започнеш целия процес отново, то днес вече те сърбят ръцете за ново предизвикателство.
  • Срокове – всичко дотук би било напразно, ако се проточва с години. Целият инвестиционен процес на една жилищна сграда с нормални размери е нормално да трае от 18 до 24 месеца. Ние го превим предсрочно!
  • Продажби – без тях не може. Те са горивото, което движи нашия двигател. Винаги коректни към клиента – той купува от нас своя дом – понякога и за цял живот! Точна и пълна информация, ясни договори, защита на интересите на двете страни. И нашия принцип: дадената дума се изпълнява!
  • Гаранционно и следгаранционно обслужване – тук сме вече повече от 10 години и не сме отказали помощ и съдействие на никой наш клиент. За наша радост - поводите по които са ни търсили са били малко.

Новини и събития

В групата компании „ОК ИМОТ” усилия са обединили 5 независими търговски дружества.
Ние в групата компании „ОК ИМОТ” се стремим да изпипаме всеки детайл и всяка стъпка от дългия и сложен процес по създаването и реализирането на една жилищна сграда
Често задавани въпроси при закупуване на имот или как да подходим разумно при избора на нашия бъдещ дом

© 2014 OK Имот WebDesignBG

гр. София, ул. Борова гора № 24

+3594420104

+359 888 85 77 79

Посетете ни във Facebook